Op deze pagina vind je diverse producten die je niet rechtstreeks in de webshop kunt kopen

Maar deze producten zijn wel degelijk de keuze van Leefff

En daarom wil ik je er wel mee kennis laten maken

Het blijkt dat het geheim voor een geweldig leven, niet echt een geheim is. En de oplossing is niet duur. Wij gaan met twee bewezen producten de strijd aan tegen veroudering. Protandim Nrf2 en NRF1 Synergizers helpen jou te blijven vechten. Samen zijn ze een strijdkrachtig duo. En ze zijn beschikbaar in één complete verpakking.

Voor informatie klik hier

Viva+ is een natuurlijk voedingssupplement speciaal gemaakt om stress te verlichten en je stemming en welzijn te verbeteren. Het ondersteunt een gezond functionerend zenuwstelsel en gezond functionerende hersenen, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid.

Voor meer informatie klik hier

truescience-hand-cream

Met verbeterde Nrf2 technologieën

Met ingrediënten van Nrf2, natuurlijke oliën en sheaboter, een op aardappel gebaseerd alternatief voor silicium en een verkwikkende grapefruit-eucalyptusgeur, absorbeert TrueScience handcrème snel zonder vettigheid.

Voor meer informatie klik hier

Protect + is een volledig natuurlijk supplement dat je immuunsysteem ondersteunt, zodat je je goed voelt en goed blijft. Het bevat de effectieve veganistische vitamines D3 en C, die bijdragen aan een normaal immuunsysteem, en krachtige, klinisch bewezen 1-3, 1-6 bèta-glucanen.

Voor meer informatie klik hier