Microbiol Kind druppels (nummer 3 in de meest verkochte producten top 10)

€ 14,95
-11%
€ 13,25
incl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad

Beschrijving


  • probioticum speciaal voor baby’s en jonge kinderen
  • bacteriën arriveren levend op de plaats van bestemming
  • zonder toegevoegde smaakstoffen


Dosering:
6 druppels per dag op een lepeltje geven of gemengd met (handwarme) melk of andere voeding, of zoals geadviseerd. Goed schudden voor elk gebruik om het poeder zoveel mogelijk te mengen met de olie


Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Kind en het antibioticum.


Ingrediënten:
Vulstof: zonnebloemolie, Bifidobacterium lactis, antioxidant: dl-alfatocoferol (vitamine E), zuurteregelaar: citroenzuur.

Samenstelling per 6 druppels: (dagdosering) Bifidobacterium, BB-12 (B. lactis) 1 miljard cfu* *colony forming units (aantal levensvatbare bacteriën) Dit product bevat een originele bacteriecultuur van Chr. Hansen. Bevat ca. 100 druppels (voldoende voor ongeveer 16 dagen gebruik).


Bevat geen:

Gluten, lactose, koemelkeiwit, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.


Let op:
Afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Hoeft niet in de koelkast. Na opening binnen 4 weken gebruiken.


Dit product is een voedingssupplement (Probioticum). Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie