De Testofactor Nu tijdelijk geen verzendkosten!

€ 24,95
-20%
€ 20,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Het ultieme handboek voor mannen met maar liefst 256 pagina's.

In “De testofactor’ kun je lezen dat de testosteronfactor in hoge mate bepaalt hoe een man in zijn vel zit. Want of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, elke man van jong tot oud wordt van top tot teen beïnvloed door zijn hormonen.

Door je hormonen te beheersen, beheers je jezelf! Daarom biedt "De testofactor' een complete aanpak om je testosteron op natuurlijke wijze te boosten en je andere hormonen beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor word je scherper, strakker, sterker en fitter. Zelfs je daadkracht en stressbestendigheid kunnen toenemen.
Pim Christiaans en ir. Ralph Moorman beschrijven hoe de man zijn testosteron en andere hormonen kan bijsturen. Dat kan bijvoorbeeld met slimme workouts, uitgekiende voeding, effectieve supplementen en stressmanagement. Daarnaast geven zij oplossingen voor 23 veelvoorkomende mannenklachten die je met een betere hormoonbalans kunt aanpakken. Denk niet alleen aan prostaatklachten, kaalheid en buikvet, maar ook aan acne, droge huid, zweetvoeten en het lastig kunnen krijgen van meer spiermassa.
Christiaans en Moorman gaan geen enkel taboe uit de weg. Zo dragen zij ook oplossingen aan voor pijnlijke mannenproblemen als voortijdig klaarkomen, erectieverlies, verminderde vruchtbaarheid en onzekerheid over het formaat van het geslacht. Bovendien beschrijven zij met nietsontziende eerlijkheid hoe zij zelf met dit soort problemen omgaan.
Het boek is toegankelijk geschreven en bevat verduidelijkende illustraties en workout foto's in kleur. Met behulp van het trefwoordenregister achterin zijn alle behandelde onderwerpen eenvoudig terug te vinden. Daarmee is "De testofactor' een onmisbaar handboek voor mannen van alle leeftijden!
Pim Christiaans is als journalist al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in gezondheid, fitness en anti-aging. Hij schreef eerder onder meer "De houdbare man', "De houdbare vrouw' en "Check je houdbaarheid'.
Ir. Ralph Moorman is levensmiddelentechnoloog met als specialisme de link tussen voeding, hormonen en gezondheid. Hij schreef eerder onder meer "De hormoonfactor', "Het hormoonbalansdieet' en "Hormoonbalans voor vrouwen'.


Gebruik de code: TFVKgratis1 En je betaalt geen verzendkosten.