Bacteri Spore

€ 25,99
-15%
€ 22,09
(1 capsule(s) = € 0,79)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Sporenvormende bacteriën zijn extra lang houdbaar. Vanwege deze bijzondere eigenschap bieden ze uitkomst in een breed aantal situaties. Bijvoorbeeld onderweg of op reis, als we een ander voedingspatroon hebben.

  • 8 miljard maagzuur- en galresistente bacteriesporen van de stam Bacillus coagulans
  • Stabiele en lang houdbare bacteriën
  • Handige blisterverpakking, te bewaren bij kamertemperatuur


Het onderscheidende van de Bacillus coagulans-stam is dat de bacteriën sporen kunnen vormen. Maar waarom zou je bacteriesporen nemen? Bacteriesporen zijn bestand tegen ongunstige omgevingsinvloeden zoals maagzuur en gal. Door dit bijzondere beschermingsmechanisme komt een grote hoeveelheid bacteriën levend aan in de darm. De bacterie is door de vorming van sporen ook beter beschermd tegen droogte en warmte. Daardoor worden ze gemakkelijk meegenomen en bewaard.


Bonusan Bacteri Spore kan ook heel eenvoudig als mondspoeling gebruikt worden. Je opent gewoon de capsule en lost de inhoud op in water. Dan is de mondspoeling klaar. Probeer de oplossing zo lang mogelijk in de mond te houden.


Dosering

Dagelijks een capsule bij voorkeur op een lege maag voor het slapen gaan of anders een half uur voor het ontbijt innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.


Ingrediënten

Arabinogalactaan, gedroogd maiszetmeel, capsulewand (hydroxypropylmethylcellulose), bacteriesporen van Bacillus coagulans, vulstof (dicalciumfosfaat), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren).

Bevat geen; synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten, lactose en soja.

Vegetarische capsules


Samenstelling per capsule

Bacillus coagulans BC5138 x 10⁹ KVE

Arabinogalactaan 200 mg


Veiligheid

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.  • Het kan voorkomen dat bij aanvang met een supplement met bacteriestammen of vezels gasvorming of krampen optreden
  • Hoewel dit misschien ongemakkelijk kan zijn is het volkomen normaal en betekent dit dat de bacteriën de darm levend hebben bereikt
  • Na een paar dagen tot een week past het lichaam zich aan en nemen deze verschijnselen af of verdwijnen
  • Het kan helpen de eerste week met een halve dosis te beginnen.Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.


Opmerking

De keuze van Leefff mag wettelijk gezien geen (complete) informatie verstrekken wat betreft toepassingen van dit supplement. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.